Om oss

Av förvaltare Sofi Pinnegård 
 
Att kunna göra skillnad för vuxna och barn är något som ligger mig varmt om hjärtat. 
 
För snart 20 år sedan krockade jag med en bergvägg och min nacke mm förstördes, tre år av hel sjukskrivning och från att ha varit väldigt aktiv till att inte kunna göra något alls var fruktansvärt. Efter tre år med hur många läkarbesök som helst, sjukgymnaster, arbetsterapeuter utan resultat blev jag utdömd av sjukvården. Jag skulle lära mig leva med smärtan, yrseln, huvudvärken, domningarna mm för det fanns inget mer att erbjuda.

Jag kunde inte acceptera detta och kan tacka min envishet för att jag inte gav upp då . 10 år följde med upp och nergång, utbildade mig för att förstå vad och varför inte min kropp fungerade, testade allt mellan himmel och jord för att hitta en lösning . Sakta men säkert blev det fler framsteg än bakslag och sen har det bara blivit bättre .

Varje dag behöver jag tänka på vad jag ska och inte ska göra och det har varit väldigt många ggr som jag bara har hatat alla övningar och rehabträning jag har behövt att göra men idag har jag en kropp som fungerar bättre än vad många andras gör , en grundstyrka som jag idag varmt predikar, en hållning som stärker kroppen en kropp som låter mig göra så mycket roliga saker som jag aldrig trodde jag skulle göra igen . 

Har det varit värt allt slit?
Varje sekund, varje minut,varje dag är jag tacksam för att jag inte gav upp och den känslan vill jag att fler ska få känna så genom denna stiftelse ska vi hjälpa barn och vuxna att ta sig ur ett inaktivt liv. 

Love It, Live It, Give It.

Varje sekund, varje minut,varje dag är jag tacksam för att jag inte gav upp och den känslan vill jag att fler ska få känna...

©2021 Stiftelsen Love it, Live it, Give it