Image

Stöd oss

Stiftelsen tar med stor tacksamhet emot donationer från privatpersoner, företag och andre stiftelser.

Alla insamlade medel går oavkortat till våra insatser för att motverka fysisk inaktivitet, i enlighet med stiftelsens stadgar.

Donatorer exponeras om så önskas på vår sajt och företag får naturligtvis gärna berätta om sina bidrag i egen marknadsföring.
 
Det finns många sätt att hjälpa. Oavsett hur stor gåva du väljer att skänka till kan vi lova att det kommer göra stor skillnad för stiftelsens målgrupp. 
Tack för att just du hjälper oss att hjälpa.

PRIVAT
Det finns många sätt att hjälpa och det enklaste och snabbaste är att swisha till 123-552 20 32. Alla medel stiftelsen samlar in går till att minska inaktivitet och de konsekvenser som följer med detta. 
FÖRETAG
Som företag är ni inte bara med och stärker våra insatser för en bättre hälsa, ni stärker även ert varumärke genom att bygga en CSR-verksamhet som tydligt visar ert samhällsansvar.
STIFTELSE
Andra stiftelser med liknande ändamål är givetvis mer än välkomna att bidra till våra insatser! Vi är djupt tacksamma för allt stöd och tillsammans kan vi bli ännu klokare och effektivare.
PARTNER
För ett fördjupat samarbete och ännu tydligare profilering av ert samhällsansvar kan ni bli vår företagsvän på årsbasis. Samarbetet kan bestå av tillförda resurser, kunskap eller material som utvecklar vår verksamhet. 
 
INBETALNINGSUPPGIFTER
Bankgiro: 5330-5116
Swish: 123-552 20 32

Om bidraget avser ett specifikt projekt – skriv detta vid inbetalningen!
Vill ni veta mer om vår verksamhet? Kontakta oss gärna!


Donatorer exponeras om så önskas på vår sajt och företag får naturligtvis gärna berätta om sina bidrag i egen marknadsföring.

©2022 Stiftelsen Love it, Live it, Give it